Service & Reparationer

Vi gillar alla maskiner

Mer info

Reservdelar

Vi har reservdelar till alla maskiner

Mer info

Kontakta Oss

Ring eller skicka mail till oss

Mer info

Verkstad i Göteborg

 

Sedan flera år verkar vi också på fastlandet. Där hittar du vår verkstad för entreprenadmaskiner, grävmaskiner och traktorer. Med  tre stora verkstadshallar och fem servicebilar har vi kapacitet att utföra all slags service och reparationer på alla typer av entreprenadmaskiner, grävmaskiner och traktorer.

Vi servar och reparerar ALLA!Gruppbild2

Via våra samarbetspartners Andrésen Maskin, Maskinia & Hüllert Maskin jobbar vi regelbundet med Huddig, Case, Doosan, New Holland, Massey Ferguson, Manitou & Avant. Men vår samlade erfarenhet gör att vi kan och vill ta alla sorters uppdrag. Kort sagt gör vi service, reparationer och har reservdelar för alla entreprenadmaskiner, grävmaskiner och traktorer. 

Stillestånd innebär förlorad inkomst. Vi ser alltid till att du är snabbt igång igen!

Välkommen till familjen

Steens T&E är ett familjeföretag, nu i tredje generationen. Men vi ser även våra medarbetare som en del av familjen. Varje medarbetare är viktig och sitter på unik specialkompetens. De lär sig med tiden din affär och vet vad du som kund har för behov. Det gör kommunikationen med oss rak, enkel och effektiv. Många av våra kunder känner sig därför som en del av familjen.

Välkommen till oss du också!