Reservdelar till ALLA entreprenadmaskiner!

Även om vi är experter på Huddig, Merlo,Jekko, Case, Doosan,Bergmann, New Holland, Engcon & Rototilt kan vi fixa reservdelar till alla förekommande märken på marknaden. Om vi inte har det du behöver på vårt lager kan vi oftast få fram delen till dagen därpå.

Hydraulslangar av alla dimensioner

Vilken längd och anslutning du än behöver, så fixar vi det. Vi har nämligen egen tillverkning av hydraulslangar. Det är en av de vanligaste orsakerna till stillestånd. Dessutom har vi två servicebilar med möjlighet till tillverkning av hydraulslangar. Inte bara fixar vi rätt hydraulslang på plats, vi monterar den också om det behövs.

Alla sorters filterIMG_2216

Genom vårt samarbete med Filterteknik kan vi erbjuda hela Fleetguards sortiment. Fleetguard är ett bolag helägt av Cummins som främst är känt för sina fina dieselmotorer som du hittar i många entreprenadmaskiner och lastbilar världen över. Fleetguard lämnar långtgående garantier, bland annat kan du om du är missnöjd med en produkt få en helt ny utan kostnad.

Tala med någon som förstår

När du ringer våra kundmottagare möts du av experter med stor erfarenhet. Flera av oss har jobbat med både entreprenad och verkstad. Vi förstår din vardag. Därför kan vi se till att du får rätt grejer och snabbt är uppe i förarhytten igen. Och nästa gång du ringer vet du vem du ska tala med för bästa service!

Beställning & Frågor

Fråga någon som vet!

Görgen

Görgen Dahlman
Tel: 031-58 44 92
E-post: gorgen.dahlman@steenste.se


Martin Olofsson
Tel: 031-58 44 95
E-post: martin.olofsson@steenste.se